Здравейте колеги от скоро имам АЛФА 145 1.4 Twinspark и изникна проблем с вкл. на 2-ра скорост.Брат ми ми счупи скоростния лост и го смениха със втора употреба,при което започнаха проблемите със 2-ра скорост.Днес смених лагерчетата при лоста и втулката,НО отношо хърка като превкючвам от 1-ва на 2-ра ,НО само като карам над 20 км/ч.Моля за помощ колеги да ми кажете дали ми е заминал синхронизатор или нямам масло в скоростите,съединителя ли е що ли е?И има ли изобщо реглаж на скоростнич лост или си е статично всичко?БЛАГОДАРЯ ВИ предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
голям проблем скорости 145
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщениекакто каза колегата направо си вони на съединител. и при мене е така от миналата зима ама още си карам и не съм останал на пътя
Според мен е заминал синхронизатора.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
хъ хъ хъ при мен пък нищо не хърка ама понякога като я презобя и неиска да изключи от 3-та или 4-та всички др. скорости са си добре ама 3-4 хич ги няма и ако случайно успея да изкл. немога пък да вкл. на 3-та или 4-та и така няколко км. и се оправя до следващия зопмоя съвет е карай докато те остай
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Да....и като го остави пак ще имаме да слушаме какви боклуци са тия коли. Вие хора като се разболеете чакате ли да влезнете първо в болница и тогава да си изпиете хапчето или все пак се прежалвате и го правите преди това? Аз също залагам на синхронизатор.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Колега,първо установете точно проблема,а после купувай,каквото и да е!Направи ми пречатление,че проблема е започнал след счупването на лоста.Възможно е там да са останали някакви парчета,да се е изкривила някоя ламарина,боклук да е паднал и какво ли още не.убеди се,че не е от там и след това се захващайте с кутията.Иначе и аз залагам на синхронизатора!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
zdraveite kolegi otnovo.Sujalqvam za latinicata no na laptopa mi nqma kirilica (mnogo e star laptopa) ta za skorostniq lost da vi pitam ima li nqkude regulaj na jilata ili vsichko si e statichno??i nqma nikade par4ea s4upeno i tn.edinstveno ako ima regulaj da go reguliram ako ne utre svalqm skorostite.Samo mi kajete ima li regulaj ili NE da znam kakvo da pravq.BLAGODARQ predvaritelno i oshte edin put Vi se izvinqvam za kirilicata dano me razberete
!Колега,аз лично те разбирам и приемам извиненията ти,но си има правила и не сме те наказали официално,но си получил предупреждение!Има конвертор ,като опция от латиница на кирилица,но твоя пост не подлежи на конвертиране.Писал си просто на "маймуница"! "Ч"Ш"Щ" и "З" си имат буквени еквиваленти.Както и някои други.Прочети по-добре правилата и помощния материал.
Сега делово!Жилата,по спомен,имат реглаж!Ще се изкажат и другите,по запознати с проблема колеги.Все пак тръгни от по-простото.Успех пак ти пожелавам във Форума,но и попрочети .Както казва един от членовете-това не е навредило на никой!
Поздрави!Last edited by chernobila; d.m.y г., 14:24.
Comment
Comment